PIJTE OVO, IZGUBIT ĆETE NEŽELJENE KG ,I SMANJITI STRUK U SAMO NEKOLIKO DANA!!

0
2514

13307338_1701263480124069_180062437041579914_n

Popijte ovo, izgubiti će te 8 kilograma u samo nekoliko dana

Uputstva:

1. Uzmite malo svježeg peršuna i staviti ga u neku posudicu
2. Istisnite sok od jednog limuna i dodajte ga u peršun.
3. Dodajte pola čašu vode u i ostavite da malo odstoji.

Ova mješavina djeluje izuzetno brzo, a vi ćete biti u mogućnosti vidjeti prve rezultate u samo 2-3 dana. Ključ za ovu efikasnost je peršun, koji je prepun vitamina od ključne važnosti za pravilno varenje. Limun, s druge strane, je od velike koristi za spaljivanje masti. Osim za preoblikovanje stomaka, ova mješavina će poboljšati vaš metabolizam.

Za optimalne rezultate, svako jutro bi trebalo da ovo piće pijete na prazan želudac u 5 dana. Zatim, napravite 10 dana pauze i ponovite postupak.

Ostala pića možete uzeti u obzir ali da pazite da nemaju puno vještačkog šećera.

U nastavku dajemo popis korisnih osvježavajućeg pića koje možete uključiti u svoju ishranu i dodatno stimulirati proces mršavljenja.

Izrezati više različitih vrsta voća i povrća. Stavite ih u šolju, onda napuniti šolja sa hladnom vodom. Time ćete vaše tijelo obogatiti sa brojnim vitaminima koje mu trebaju i koji su nužni za normalno funkcionisanje tijela.

Zeleni čaj: Pijenje hladnog zelenog čaja će značajno poboljšati probavu i smanjiti trbuh i masnoće. Možete dodati med za zaslađivanje ga.Bolje je od vještačkog šećera a i zdravije.

Lubenica: Lubenica je jedan od najboljih voćki jer ima dobre sastojke i poseduje mnogo vode. Ubacite ovo voće u vašu ishranu i time ćete poboljšati proces mršavljenja.
Posljednje, ali ne i najmanje važno, ne zaboravite da je naporan rad i strpljenje su od ključne važnosti za uspjeh. Držite se zdrave ishrane i sok od peršuna-limun, a vi ćete dobiti željene rezultate.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here