Sa 95 kilogama na 45: Izbacila je samo jednu namirnicu!

0
1217

Za drastične transformacije u izgledu i prelazak na zdraviji život nikad nije prekasno, a dokaz tome je 31-godišnja Donna Docher koja je većinu svog života bila pretila, piše Daily Mail . Iako je dugo planirala smršavjeti, uvijek je odgađala – a uspjela je nešto smršavjeti prije vlastitog vjenčanja.Problemi s njenom težinom bili su očito još od doba puberteta, a u 20-ima je živjela od slatkiša.

– Bila sam ovisna o junk foodu, slatkišima i gaziranim sokovima. Nije stvar u tome da sam ja jela strašno puno, već što sam jela – kaže Donna koja je dogurala do 95 kilograma.
Motiv da bude ustrajna u zdravim životnim promjenama bilo je vjenčanje njene sestre, gdje je trebala biti djeveruša. No, onaj najvažniji pokretač bila je dijagnoza njenog oca, koji je obolio od težeg slučaja dijabetesa. Najveća razlika u mojoj prehrani prije i sada je to što sam izbacila šećer. To nije bila teška odluka, jer je tata obolio zbog njega, a isto je čekalo i mene – rekla je Donna.

Sada redovito vježba, svakodevno kuha te ne jede više gotovu hranu, a teži 45 kilograma te tu težinu bez problema održava. Kaže da danas uživa u varivima s mesom, jajima i zobenoj kaši, a svima koji žele smršavjeti poručuje da krenu što prije te da nitko to neće napraviti umjesto njih.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here