Vrlo poznati kardiolog pronašao sjajnu dijetu: Izgubićete do 10 KG za 2 sedmice i plus očistiti arterije!

0
2050

Da biste bili zdravi,bitno je da imate normalnu kilažu. Da bi je imali potrebno je da se zdravo hranite i redovno krećete.
Stoga ne konzumirajte neprirodne gazirane sokove i ostala pića kao i brzu hranu. Smanjite unos soli i masti, hranite se zdravo i vježbajte.

Ovdje ćemo vam prestaviti režim ishranezahvaljujući kojem ćete da svoje zdravlje obnovite i smršate.

Ručak:

Kuhano jaje
Čaša jogurta
1 tost
Imajte 2 užine, mora biti voće narandžu ili jabuku, a možete i bananu.

Večera:

1 tost
Kuhano povrće
Ovaj režim traje 2 sedmice,nakon toga samo smanjite obroke i izbacite nezdravu hranu.

Ako slijedite ovu ukusnu i vrlo zdravu prehranu, dobit ćete rezultat za dvije sedmice. Ako ste zainteresirani za brzo gubljenje dodatne težine,kuhano jaje će vam pomoći.
Također uključuje i dodatnu hranu koja povećava vaš metabolizam i spaljuje masnoću. Nemojte zaboraviti popiti puno vode.

Prvi dan
Jedite jedno ili dvoje kuhanih jaja i voće (naranče ili grejp) za doručak. Zatim jesti dvije jabuke i pet kriški slatkog krompira za ručak. U konačnici, pojesti salatu.
Drugi dan
Jedite jedno ili dvoje kuhanih jaja i voće (naranče ili grejp) za doručak. Onda jedite zelenu salatuza ručak. Konačno, pojedite salatu od povrća, jedan od vaših omiljenih voća i dva kuhana jaja za večeru.

Treći dan
Jedite jedno ili dvoje kuhanih jaja i voće (naranče ili grejp) za doručak.. Zatim pojedite sir, jednu rajčicu i nekoliko kriški slatkog krompira za ručak. U konačnici, pojesti salatuza večeru.

Četvrti dan
Jedite jedno ili dvoje kuhanih jaja i voće (naranče ili grejp) za doručak.Z atim jesti svoje omiljene voće za ručak. U konačnici, pojesti salatu za večeru.

Peti dan
Jedite jedno ili dvoje kuhanih jaja i voće (naranče ili grejp) za doručak.Zatim pojesti povrće i dva kuhana jaja za ručak. Konačno, jesti salatu i ribu na žaru za večeru.

Šesti dan
Jedite jedno ili dvoje kuhanih jaja i voće (naranče ili grejp) za doručak.Zatim jesti svoje omiljene voće za ručak. Konačno, jesti zeleno povrće za večeru.

Sedmi dan
Jedite jedno ili dvoje kuhanih jaja i voće (naranče ili grejp) za doručak. Onda jedite salatu od rajčice, zeleno povrće za ručak. Konačno, pojedi malo zelenog povrća.
Jaja su neophodna namirnica za zdravlje tijela!
Istraživanja dokazuju da se kancer,srčana oboljenja te dijabetes mogu spriječiti regulisanjem režima ishrane u koliko se u ishranu ubace jaja.

Mnogi izbjegavaju jaja zbog straha od salmonele ili holesterola,ali ona namjernica je bogata mineralima i betakarotenom, te su bogata vitaminom D, koju mogu da stvore slobodni radikali u rekaciji sa ćelijama u organizmu.Naučnici i ističu da je najzdravije jesti tvrdo kuhana i poširana jaja, jer tako spremljena imaju najmanje kalorija.

Takođe, preporučuje se fritata spremljena na tihoj vatri, također e važno dobro skuhati jaja kako biste izbjegli rizik da dobijete salmonelu. Jaja je dobro pripremati na biljno ulje, na primjer, kokosovo.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here