Uz ove dekoracije osjetit ćete toplinu doma u zimskim danima!

0
898

92ba01f93b2e4913edea2571f60d8745_header
Dok hladnoća vlada eksterijerom, važno je unutrašnjost doma učiniti što ugodnijom, pri čemu pomaže dekorativna šema.

Loading...

Zima donosi brojne radosti, ljepotu sniježnog pokrivača, svečane praznične trenutke ispraćene sa bogatim jelovnikom, ali i hladnoću. Dok se temperatura eksterijera spušta sve niže, od izuzetne je važnosti interijer učiniti što ugodnijim kako bi u njemu mogli boraviti što duže. Pritom je preporučljivo obratiti pažnju i na okom vidljiv dojam “Topline” prostora, jer boje koje koristite te materijali mogu također utjecati na klimu interijera.
Zimsku šemu boja trebali bi krasiti zemljani tonovi, naročito nijanse crvene te cijela paleta smeđih boja. Nedostatak sunčevih zraka i svjetlosti mogu nadoknaditi žuti i zlatni detalji, dok maslinasto-zelena kao i ostali tamniji tonovi ovih opuštajućih boja, u prostoriju unose ljepotu biljnog svijeta.

Ako su vaša kuhinja i dnevni boravak nešto raskošnije kvadrature, tamne i tople nijanse boja na svim zidovima učinit će ih ugodnijim, međutim, radi li se o manjem interijeru, preporučuje se bojenje samo jednog zida spomenutim bojama, budući da te boje vizualno smanjuju prostor.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here