ŠOK PRIČA! MILJANA KULIĆ OTVORILA DUŠU: Zbog Ivana sam u devetom mjesecu trudnoće VADILA UZORAK KIČMENE MOŽDINE!

0
1343
Učesnica “Zadruge” Miljana Kulić tvrdi da je vadila tečnost iz kičmene moždine u devetom mjesecu trudnoće samo da bi provjerila da li će sin više ličiti na nju ili na Ivana Marinkovića!
Nišlijka ne podnosi bivšeg muža Goce Tržan, s kojim je u rijalitiju napravila dijete, pa bi voljela da njen nasljednik što manje liči na oca. Zato se ova rijaliti zvijezda, kako tvrdi, podvrgla inovativnom zahvatu na jednoj privatnoj klinici u Beogradu. I to je učinila u devetom mjesecu trudnoće! Kontroverzna učesnica “Zadruge” pokušala je da nam objasni taj postupak za koji, doduše, neki ljekari sa kojima smo kontaktirali nikad nisu čuli!
– Doktori iz Njemačke s našim stručnjacima to rade na jednoj klinici u Beogradu. Meni su konkretno uzeli uzorak likvora iz kičme i na osnovu toga izvršili dio tih najsavremenijih ispitivanja. Drugi dio je urađen preko krvi, koju su mi uzeli iz vene. Ne mogu baš detaljno da opišem šta se tu radi – nešto se mućka. Ali jedan od najljepših momenata bio je kad su mi saopštili da će sin Željko povući na mene – imaće 95 odsto mojih gena. Nema ništa ljepše od toga! Tako da u šali sada kažem da mi je falilo svega pet odsto da bi nasljednik bio apsolutno moj – priča Miljana u jednom dahu.
Ona je sada ubijeđena da joj sin neće biti alkoholičar, kao što je, po njenim riječima, Ivan Marinković.

– Tih pet odsto su zanemarljivi u odnosu na 95 koje je sin naslijedio od mene. Biće elokventan, pametan, duhovit, ambiciozan… Pa ako nešto povuče i na oca, s tih malih pet odsto sigurno neće moći da bude alkos na njega. Ne mogu u ovom momentu da se sjetim šta bi dobro mogao da povuče na njega, ali valjda će se naći nešto i s te strane – kaže Kulićeva.

Nišlijka je zadovoljna i rezultatima ostalih analiza.

– Radila sam razne preglede i analize kako bih provjerila i bila mirna da je s mojom bebom sve u redu. Ipak sam na početku trudnoće imala stresan period, kada sam se u “Parovima” svađala s onim čije ime ne želim da izgovorim (Ivan Marinković, prim. aut.), pa kad sam bila zatvorena u hladnoj izolaciji i tome slično. Srećom, svi pregledi koje sam do sada radila pokazali su da je s plodom sve u najboljem redu. Tako je pokazao i ovaj posljednji, što me posebno veseli – zaključuje Miljana.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here