Postoje situacije kada morate smršati, ali samo na određenim dijelovima tijela – na primjer rukama. Tada ljudi traže načine kako, skinuti salo sa ruku. Većina traži neku maksimalno efikasnu dijetu. Samo dijeta (ili korigovana ishrana) je nedovoljna. Njome možete otkloniti samo manji dio masnih naslaga sa ruku, ali neće ojačati mišiće ruku. PROČITAJTE Ovo će VAS ostaviti BEZ TEKSTA! Pogledajte kako funkcioniše INDUSTRIJA hrane! ŠOKANTNO! (VIDEO) U takvim slučajevima mogu vam pomoći samo određene vježbe. Probajte odvojiti nekoliko minuta dnevno za ovakve vježbe: Od svih vježbi za mršavljenje ruku, na prvom (i zasluženom) mjestu po svojoj efikasnosti su sklekovi. Odlično jačaju mišiće, mogu se raditi oslanjanjem na pod ili na zid, ili na način koji vam odgovara.

0
1053

Možda zvuči čudno da torta može biti spremna za ovako malo vrijeme, ali smo sigurni da će se vaši gosti i ukućani oduševiti kombinacijom ukusa, kao i da ćete uspjeti da zadivite svakoga sa svjim kulinarskim umjećem, čak iako ste početnik u kuhinji.

Caka je u tome da ova jednostavna torta od 3 sastojka ne može da ne uspije, a kada se proba, niko ne može ni da nasluti da se pravi tako brzo i lako!

Sve što vam treba jeste:

–  1 šlag
– keks
– sladoled od čokolade ili vanilije (po izboru)

Priprema:
Izmutite šlag, poredajte keks na tacnu, a preko raspodijelite sladoled koji ste prethodno držali u frižideru, kako biste mogli raditi sa njim. Preko složite još jedan red keksa i sladoleda (možete tako složiti par katova, po želji).

Tortu premažite umućenim šlagom, a zatim ga pospite mrvicama čokolade ili rastopljenom čokoladom, a odozgo pospite kokos, mljevene orahe, bademe…

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here