Ovo je ziva istina: Naučnici otkrivaju šta se desi sa organizmom ukoliko KONZUMIRATE malo sp*rme!

0
953

Dugoročna studija, koju su izvela 2 naučnika iz Austrije došla je do iznenađujućih rezultata. Crno na bijelo, smatra se kao dokazano da sperma OVAKO djeluje na organizam, ukoliko se proguta…

Frank Madeo iTobias Ajzenberg, istraživači Univerziteta Karl-Franzens u Gracu su otkrili da postoji vrlo efikasno oružje protiv starenja. A to čudo zove se sperma!

Rezultati istraživanja iz šest zemalja su upoređeni i rezultati su bili zapanjujući! Razlog zbog kojeg nas se*s drži mladima jeste stvar poznata kao spermidin. U muškim sjemenim tečnostima nalazi se u velikim količinama. Spermidin ima prekrasnu sposobnost da obnovi oštećene ćelije i na taj način uspori proces starenja.

Ovim lijekom se mogu liječiti čak i anksioznost i depresija.

Do sada, znali smo da ejakulat obiluje vitaminima i proteinima. Dokaz postojanja spermidina je, sa druge strane, prava senzacija! Pomoću spermidina mogu se izliječiti čak i bolesti poput Alchajmerove i Parkinsonove

Ajzenberg je siguran: “Ovo je kao da smo pronašli sveti gral protiv starenja. Prekretnica za čovječanstvo!” Kome je odvratno da unese ovako nešto, može probati i sa grejpom, sojom ili žitaricama, koju imaju nevjerovatan učinak protiv starenja. No, na žalost, u daleko manjim koncentracijama od sjemene tečnosti.

Izvor: likemag.com

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here