Ova biljka dosta uspješnije ubija ćelije raka nego hemoterapija

0
1271

bilja ubija celije

Ova biljka sadrži citotoksična jedinjenja koja uništavaju ćelije raka sa smrtonosnom preciznošću dok ostavlja zdrave ćelije neoštećenim.
Saursop je zimzeleno cvetno drvi koje potiče iz tropskih regija. Takođe ima i dugačko, bodljikavo zeleno voće koje ubija rak do 10.000 puta efikasnije nego snažni lekovi koji se koriste pri tretmanu hemoterapije i sve to čini bez užasnih neželjenih efekata!

Ova biljka sadrži citotoksična jedinjenja koja uništavaju ćelije raka sa smrtonosnom preciznošću dok ostavlja zdrave ćelije neoštećenim.

Izvor ove informacije je podjednako iznenađujuć. Ona dolazi od jedne od najvećih farmaceutskih kompanija Amerike, kao rezultat preko 20 laboratorijskih testova koji se sprovode još od 1970ih. Ono što su testovi otkrili je ništa manje nego fascinantno.

Ekstrakti ovog drveta su sposobni da:

Efektivno pronađu i ubiju maligne ćelije čak 12 različitih vrsta raka, uključujući rak debelog creva, grudi, prostate, pluća i pankreasa.

Jedinjenja pronađena u ovom drvetu su se pokazala do 10.000 puta snažnijim u usporavanju rasta ćelija raka od adriamicina, leka koji se koristi pri hemoterapiji!

Šta više, za raliku od hemoterapije, jedinjenje izvučeno iz drveta Graviole selektivno lovi i ubija samo ćelije raka, ni na koji način ne oštećujući zdrave ćelije.

I straživanje iz 2011. Pokazalo je da ekstrakt voća Graviole suzbija tzv onkogen, gen koji izaziva rak grudi.
Istraživači su zaključili da sa ekstraktom čudotvornog drveta može da se:

-Rak napadne i bezbedno ukloni terapijom koja ne izaziva mučnine, gubitak kose i gubitak kilograma.

-Zaštiti imuni sistem i izbegnu se smrtonosne infekcije

-Osećate snažnije i zdravije tokom tretmana

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here