Otišao na tehnički pregled pa je ostao bez automobila…

0
1027

Srbija: Zaključili smo da je u pitanju krađa vozila i odmah pozvali policiju, kaže Nikolić. Samo nekoliko sati kasnije policija je našla automobil i dobila neobično objašnjenje.

Ivica Nikolić iz Beograda je u utorak došao u stanicu za tehnički pregled kako bi dovršio obaveze za vozilo koje pripada njegovoj tvrtki. No, automobil koji je dovezao je za samo nekoliko minuta misteriozno nestao.

– Došao sam na blagajnu kako bih platio i auto je tada bio uredno ispred servisa. Kada sam platio krenuo sam prema automobilu no njega više nije bilo. Sve se dogodilo u samo pet minuta – kaže Nikolić. Nije mu bilo jasno da li je automobil ukraden ili ga je odvezla šlep-služba. Otišao je u redakciju Blica koja je u blizini te su portiri odmah provjerili snimke kamera. Na snimkama se vidio mladić koji telefonira i ulazi u automobil.

– Zaključili smo da je u pitanju krađa vozila i odmah pozvali policiju – kaže Nikolić. Samo nekoliko sati kasnije policija je našla automobil. – Mladić se odvezao nekih 100 kilometara od Beograda. Policija je našla vozilo potpuno neoštećeno. Blic piše kako je mladić automobil nije ukrao već ga je zamijenio za vrlo sličan Fiat Punto koji je bio parkiran u istoj ulici.

Izvor: 24sata.h

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here