AKO ŽELIŠ DA ON BUDE ZAISTA SREĆAN: Svaki muškarac želi ovih 5 stvari od žene koju voli

0
1184
Da bi se muškarac osećao dobro i bio srećan u ljubavnoj vezi, potrebno mu je ovih pet stvari od žene koju voli- u protivnom će uvenuti kao cvet kojeg niko nije zalivao

Žene, budite mudre i pripazite kako se oseća vaš muškarac. Ne zaboravite da u njemu i dalje žive određeni instinkti koje su nasledili od svojih dalekih predaka. Jedan od njih je da bude zaštitinik svoje partnerke. Zato, na primer, iako bez problema možete da promenite sijalicu, zamolite njega da to uradi – osećaće se važno.

Svaki pravi muškarac želi ovih 5 stvari od žene:

Da bude njen heroj
Muškarcima je jednostavno urođena potreba da budu heroji, posebno pred ženama koje žele impresionirati. Onoj koju voli on želi da pruži ceo svet, da je nosi na dlanu, da je drži zaštitnički u naručju, da je spašava od neugodnih ili napornih situacija. Zauzvrat samo želi da vidi u njenim očima da mu se divi – da ga gleda kao pravog, iskonskog mužjaka.

Da li vaša veza ima budućnost

Da bude prihvaćen i voljen
Želi to da oseća bez obzira na svoje nesavršenosti. Želi da ga voljena žena prihvati upravo onakvog kakav je, sa svim manama i vrlinama. Svestan je da će ponekad zaboraviti da uradi ono što mu je njegova partnerka rekla, ali ne želi da njena ljubav zavisi o takvim sitnicama.

Da mu žena govori kako se oseća
Mnoge žene greše jer vjeruju kako njihovog muškarca ne zanima kako se one osećaju pa mu o tome ni ne govore. Ali, svaki pravi muškarac želi da zna kako se njegova ljubav oseća. Ne želi da živi u neznanju i da nagađa šta bi u njenoj glavi moglo da se događa. Stručnjaci za veze kažu kako partneri grade zid između sebe, ciglu po ciglu, svaki put kada nešto prećute, posebno kada za sebe zadrže to kako se osećaju.

Da imaju dobru komunikaciju
Loša komunikacija je smrt za ljubavnu vezu i svaki pravi muškarac je toga svestan. Zato pored sebe želi da ima partnerku s kojom može da razgovara o svemu, opušteno i spontano. Takođe, on zna da je ponekad i tišina odlična neverbalna komunikacija između dvoje ljudi. Ponekad nije potrebno ništa reći da bi se zapravo reklo puno toga.

Da ona ima svoja interesovanja

Za zdravu vezu oba partnera treba i dalje da neguju svoje hobije, odnose s prijateljima i porodicom, odnosno moraju zadržati svoju ličnost. Pravi muškarac ne želi pored sebe da ima ženu koja će život podrediti njemu i njegovim interesovanjima. Želi partnerku koja razmišlja svojom glavom i ne zaboravlja svoj identitet.

Izvor: 24sata.hr

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here