Ona ima punih 45 godina, a kada je u uskim farmericama prošetala konobarima na Beverli Hilsu popadali su ajnceri! (FOTO)

0
1183

Ona je jedna od najlepših žena na svetu, ali ne onda kada je dotera čitav tim ljudi i kada fotošop odradi svoje, nego tako izgleda i kada je preko dana sretnete na ulici u najopuštenijem izdnaju.

Reč je o lepotici iz Kolumbije, Sofiji Vergari, koja sa punih 45 godina ima telo tinejdžerke, bez grama viška, bez celulita i bilo kakvih drugih problema koje muče žene.

Paparaci su ovaj put Sofiju uslikali preko dana, prilikom odlaska na ručan u italijanski restoran “Il Pastaio” na Beverli Hilsu.

Sofija se pojavila u uskim farmericama, jednostavnoj majici koja je otkrila njen seksi ravan stomak, visokim potpeticama koje su naglasile njen seksepil, a u rukama je imala torbu sa potpisom “Chanel”.

Sofija Vergara, Foto: Profimedia

Koliko je Sofija, pored lepote, i normalna i pristupačna dokazuje i to što je nije mrzelo da se slika sa ljudima koji su to poželeli, a radniku je dala pozamašnu sumu novca kada joj je dovezao “rendž rovera”.

Sofija Vergara, Foto: Profimedia

Sofijin četiri godine mlađi suprug Džo Manđelielo nije bio sa njom na ručku, pošto je zauzet snimanjem novog filma “Stano”, u kojem ulogu ima i lepa Sofija.

(Telegraf.rs)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here