FETIŠI KOJE MUŠKARCI OBOŽAVAJU: Potajno ih žele, ali nikad ne pričaju o tome

0
1301

I muškarci i žene vole da eksperimentišu u se*su. Fetiši su tu da seksualni život učine zanimljivijim i strastvenijim. Fetiša ima raznih, neki su pomalo bizarni, a neki i ne. Među najčešće muške fetiše spadaju i sljedeća tri, iako vam sami muškarci to neće odmah priznati. Ova tri zahtjeva su prilično bezazlena, a na vama je da odlučite da li ćete ih ispuniti svom partneru.

Prljavi razgovori

Većinu muškaraca veoma uzbuđuje izgovaranje se*si fraza tokom intimnog odnosa. Ponekad, samo jedna rečenica može maksimalno da razbukta njihovu maštu i se*sualni apetit. Mnogi smatraju da se pod “prljavim” govorom misli na vulgarnosti, ali zapravo najbolji efekat ćete imati ako svom partneru jasno kažete šta želite od njega u tom momentu.

Scena iz po*no filma

Muškarci mnogo više od žena gledaju filmove za odrasle, a često odatle dobijaju ideje koje mogu da primjene u krevetu. Ipak, rijetko koji bi priznao da bi ponekad rado „odglumio” neku od scena.

Žena u solo akciji

U jednoj anketi, na popularnom dating site-u, muškarci su priznali da ih veoma privlači da gledaju svoje partnerke dok se one samozadovoljavaju. Kako su otkrili, najviše ih uzbuđuje sigurnost žene, koja aposlutno poznaje svoje tijelo i ne stidi se svog zadovoljstva

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here