NEVJEROVATAN UČINAK: Ovaj recept će učiniti da izgubite 80% sala sa vašeg trbuha!

0
3543

salo stomak

Izgubiti težinu, izgubiti trbuh i pokazati vitku liniju je želja mnogih ljudi, i naravno ona ovisi o nizu čimbenika koji uključuju  prehranu i način života.

Istina je naravno da je potrebno regulisati prehranu i raditi vježbe, ali neke namirnice mogu pomoći ubrzati proces i pomoći vam da postignete cilj u što kraćem vremenu. U ovom članku ćemo vam objasniti kako da spalite salo i izgubite višak kilograma.

Dobro je poznato da soda bikarbona ima velike koristi za vaše zdravlje. Služi kao bitan sastojak u mnogim lijekovima, a također je vrlo pristupačna i uvijek je na dohvat ruke.

Sigurno se sada pitate kako to soda utiče na tijelo kako bi se uklonio višak kilograma? Pa to je zapravo vrlo jednostavno, ona ima dosta bikarbonata i probavna svojstva.

Sada ćemo vam predstaviti dva recepta sa sodom bikarbonom, pa vi možete izabrati sebi jedan, ili probati oba pa analizirati koji vam daje bolje rezultate.

Soda bikarbona sa sokom od limuna ili grejpa

Sastojci:

  •     1 kašičica sode bikarbone
  •     1/2 šolje vode
  •     Sok od limuna ili grejpa

Priprema:

Stavite sodu u pola čaše vode, promiješati da se otopi, zatim dodajte sok od limuna ili grejpa. Piti ujutro na prazan stomak i nakon 20 minuta jesti doručak.

Soda bikarbona i jabučni ocat

Sastojci:

  •     1/2 kašičice sode bikarbone
  •     2 kašike jabučnog octa
  •     1 šolja vode

Priprema:

Pomiješajte sodu i jabučni ocat, pa dodajte to u čašu vode te popiti prije doručka.

Nećete pogriješiti koji god recept da probate, rezultati će biti vidljivi.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here