ISPOVIJEST SRBIJANSKE FOLK PJEVAČICE ŠOKIRALO ESTRADU: „Zavrtao mi je ruke i davio me je, a onda sam…“!

0
1367

Pored toga što je u drugom braku trpjela nasilje, Maja Nikolić je doživjela još jedan životni udarac.
Maja je šokirala javnost kada je prije četiri godine otkrila da je trpjela fizičko maltretiranje od bivšeg muža Vuka Kandića, a njega je čak i okrivila za smrt svoje majke.

– Pre sedam godina me Vuk Kandić psihički i fizički zlostavljao i tada sam ga prijavila, međutim, policija i vlast mi nisu pomogli i odustala sam od borbe. Ja sam svoje dete izgubila i sada nema svrhe da pričam o toj temi – rekla je Maja i otkrila detalje nasilja:

– Nije me pesnicama udarao, već mi je zavrtao ruke i davio me. U policijskoj stanici u u ulici Božidara Adžije mi niko nije tada pomogao. Moja deca i majka su sve to gledali. Šta dalje da vam kažem… Moja majka se posle niza zlostavljanja i razbolela i dobila rak. Zbog toga što me on maltretirao, ona je umrla. Borila se sedam godina i zato mi je jako bolno da pričam o toj temi.

Pored toga što je u drugom braku trpjela nasilje, Maja je doživjela još jedan životni udarac. Pjevačica je nakon višegodišnje sudske borbe izgubila starateljstvo nad mlađim sinom Lazarom, kojeg je dobila u braku sa Kandićem.

– Ostaje mi samo da se žalim sudu u Strazburu – izjavila je Maja početkom 2014. godine. Njoj je sud odredio da plaća alimentaciju od 11.000 dinara i da sina može viđati svakog drugog vikenda.

IZVOR: (SB / Espreso)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here