HITNA DIJETA: Ravan stomak za samo JEDNU NOĆ, evo šta treba da uradite!

0
2179

jednu noc

Loading...

Ako uskoro imate neku zabavu, društveni događaj ili vjenčanje, a treba da nosite svoju omiljenu haljinu, masne naslage na stomaku su nešto najgore što može da vam se desi, piše “Megagiga“…

 

Za ove prilike idealna je takozvana vanredna dijeta, koja se još naziva i hitna. Ova dijeta se naširoko koristi u slučajevima u kojima ljudi nemaju puno vremena da smršaju, jer će pomoći da se oslobodite sala sa stomaka za samo jednu noć! Osim toga, ova dijeta će vam pomoći u detoksikaciji i čišćenju tijela za 24 sata. Vanredna dijeta se zasniva na sokovima, smutijima i čajevima, jer ova pića pomažu da očistite svoje tijelo mnogo brže i lakše.

 

Plan: U 8 sati: Popijte čašu mlake vode sa sokom od limuna. U 10 sati: Popijte čašu vode sa narandžom ili sok od jabuke. U 12 sati: Popijte šolju zelenog čaja. U 13 sati: Popijte čašu hladne vode sa sokom od mrkve. U 15 sati: Popijte šolju čaja po vašem izboru. U 17 sati: Popijte čašu prirodnog soka po vašem izboru. U 19 sati: Popijte šolju zelenog čaja. U 21 sat: Popijte čašu vode sa sokom od grejpfruta U 22 sata: Završavate dan na isti način kao što ste ga počeli – popijte čašu mlake vode sa sokom od limuna. Napomena: Vrlo je važno da ne dodajete nikakve vještačke zaslađivače ili neki drugi sastojak u svoje čajeve i sokove. Preporučujemo da isprobate ovu dijetu jer za samo 24 sata možete da imate ravan stomak. Osim toga, ovaj režim će vas u potpunosti očistiti od svih toksina, a vi ćete se osjećati puni energije i mnogo sretnije.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here