Godinu dana jeo samo jednu namirnicu smršao 50 kila, pogledajte KOJU !

0
1857

323ce248d465bdf3f381

Osim viška kilograma Andrew Taylor riješio se i depresije, kronicnih bolova od starih ozljeda, a i dosta bolje spava. Snizio mu se kolesterol i tlak. Svaki put kad ode kod liječnika krvna slika mu je sve bolja

Australac Andrew Taylor godinu dana nije jeo ništa drugo  osim krumpira. Uradio je to, kaže, da se riješi svoje zavisnosti o hrani. Od 1. januara  ove godine do danas uspio je izgubiti više od 50 kilograma i osjeća se bolje nego ikad.

Osim viška kila riješio se depresije, i bolova od starih ozljeda, a i dosta  bolje spava, kaže. Snizio mu se kolesterol i tlak.
Svakim odlaskom kod liječnika krvna slika mu je znatno bolja iako su ga doktor, ali i svi ostali odgovarali od ove ekstremne dijete.

– Imati 151 kilogram je prilično naporno i ekstremno. Biti debeo , bolestan i depresivan, to je ekstremna situacija. Teška vremena zahtjevaju teška rješenja

882ac3429bb908503c35

Bio je ovisan o hrani

Andrew je po cijele dane jeo kako kaže  ‘smeće’. Pio je dosta gazirani sokova, jeo hranu prženu  u učju, sladolede, kolače i dosta pizze.

– Shvatio sam da sam postao ovisnik o hrani i počeo razmišljati kako alkoholičari prestaju piti, narkomani se prestanu drogirati. Od hrane ne možeš baš skroz odustati, ali htio sam se približiti tome što sam više mogao pa sam razmišljao postoji li određena namirnica koju bih jedinu mogao jesti i sjetio sam se krumpira – objasnio je.
Kaže da krumpiri sadrže sve što čovjeku treba.

Krumpiri mu se nisu zgadili

– Istina, puni su ugljikohidrata, ali imaju i dovoljan omjer proteina, masti, vlakana, vitamina C i željeza – kazao je Taylor koji dnevno pojede 3 do 4 kg krumpira.

Na Novu godinu Andrew organizira domjenak na kojem će nakon godinu dana pojesti svoj prvi obrok koji neće biti od krumpira, ali misli da će u njegovoj kuhinji ova namirnica i dalje biti najzastupljenija.

– Krumpiri su bili dobri prema meni ove godine i planiram ih nastaviti jesti. Puno sam sretniji i pozitivniji. Imam više energije i kreativniji sam – zaključio je.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here