(FOTO) OTIŠLA JE NA NADOGRADNJU NOKTIJU: Ali kada je skinula akril, prizor je bio ŠOKANTAN!

0
723

Bjuti blogerka Amelija Perin je otišla u salon na izlivanje noktiju, a nije ni slutila šta će je snaći i da će zažaliti što se uopšte odlučila na taj potez.

Ona je na Tviteru objavila fotografiju kako izgledaju njeni nokti nakon što je skinula akril sa njih, a prizor nije bio nimalo prijatan.

“Mnogi me pitaju o akrilu na noktima, verovatno jer žele i sami da ga isprobaju. Šerujem ovo da vam pokažem stvarnost”, tvitovala je ona pored slike svojih prirodnih noktiju, ili bolje rečeno”, onoga što je od njih ostalo.

Međutim, stručnjaci koji su videli fotografiju tvrde da ovakvo stanje nije posledica akrila, već nepravilnog uklanjanja istog.

” Ovo je klasičan primer kako neko nestručan može da uništi nokte klijentu samo skidanjem starog materijala. Korišćen akril verovatno je sadržao jeftiniji, nesigurni monomer ili tečnost koja se zove metil metakrilat, koji nisu sigurni za nokte. Oni se čvrsto prilepe za nokatnu ploču, pa ih je veoma teško skinuti”, istakla je Džulija Kandalek, kreativni direktor salona “Paintbox”, dodajući da je akrilna tehnika apsolutno bezbedna kada se pravilno izvodi i sa oprobanim materijalom.

izvor: Kurir.rs

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here