Život u Boeingu 727: Avion je pretvorio u svoj dom iz snova

0
1038

Amerikanac Bruce Campbell (64) iz Oregona svoj Boeing 727 u kojem živi želi zamijeniti većim modelom 747 te iz američkog Oregona odseliti u Japan.

Prije dvije godine ostvario je dugogodišnji san uselivši se u Boeing 727. No Bruceu Campbellu (64) iz Oregona zrakoplov je izgleda postao pretijesan jer se sad želi useliti u model 747.

Bivši inženjer elektrotehnike još je 1999. godine odlučio kako će kupiti stari avion, koji bi ionako završio u starom željezu, i preurediti ga u prostor za stanovanje. Prije nego što su mu isporučili Boeing 727, Campbell je u Oregonu kupio zemljište okruženo šumom, a kako bi golemu letjelicu mogao transportirati do tog mjesta, morao je posjeći drveće i ponovno ga zasaditi.

Sad je, kaže, spreman za nove izazove pa želi kupiti Boeing 747 i preseliti se u Japan. Avion u kojem živi ne može poletjeti jer je s tvrtkom koja mu ga je prodala morao sklopiti ugovor da će iz njega izvaditi sve dijelove i tamo živjeti.

– Nije bilo lako preurediti ga pa sam godinama živio u pokretnoj kućici – rekao je Campbell koji se u avionu snalazi kako god zna i umije.

– Postavio sam improvizirani tuš, hranu pripremam u mikrovalnoj pećnici ili tosteru, a jedem uglavnom konzerviranu hranu i žitarice – dodao je Campbell, kojega posjećuju znatiželjnici.

izvor: 24sata

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here