Za 9 000 eura kupite vikendicu kao iz bajke! Imati ćete najljepše mjesto za odmor..

0
1064
Na našim prostorima vikendicu ili kako je neki nazivaju ”brvnaru” možete da kupite po veoma povoljnim cijenama i to po 150 eura po jednom kvadratu. Ove kućice mogu da opstanu u svim vremenskim uslovima u trajanju od 150 godina

Drvo predstavlja najbolji prirodni materijal koji se koristio od pamtivijeka i ujedno je najstariji građevinski materijal koji je ljudima dostupak na korištenje. Sa njim možete da imate kvalitetne proizvode, samo što zahtjeva i posebnu njegu.

Prema riječima stručnjaka, ako koristite drvo za izgradnju onda nije potrebno da uzimate neku drugu vrstu izolacije, odnosno da koristite druge materijale.

Međutim, kada je u pitanju nosivost onda za drvo možemo da kažemo da on zadovoljava sve statističke uslove.

Što se tiče vrste drveta koju proizvođači koriste, najčešće su to bor, smreka i jela.

Vikendice koje vam danas predstavljamo možete montirati u roku od nekoliko dana, dok je za njihovu izradu potrebno proizvođačima oko dva mjeseca. Prednost ovakvih kućica je u tome što ne dolazi do pojave vlage.

Drveni zidovo posjeduju princip samoregulcije, što znači da su u stanju iz zraka da izvuku svu vlagu koja se nalazi i da vraćaju tu vlagu ukoliko je zrak nezasićen.

Ovo je velika prednost drvenih kućica, što znači da vazduh u njima nikada neće biti previše vlažan, a ni previše suh.

Kada naručite kućice, odmah počinju sa njenom proizvodnjom i dva mjeseca kasnije dolazi na vašu adresu. Kvadrat plaćate po cijeni od 150 do 200 eura, dok veličinu vikendice određujete sami.

Izvor: citaonica.info

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here