Sredstvo koje je 100 % učinkovito protiv dlačica na licu

0
1675

dlacice

Još je Kleopatra zagovarala odsustvo dlačica. Koristila je depilaciju voskom za uklanjanje neželjenih dlaka.  Mnogi su, i dan-danas, u potrazi za odgovorom kako ukloniti dlake sa nežne kože lica.

Postoje različiti prirodni načini za rešavanje ovog problema.

U poslednje vreme, sve više žena koristi hidrogen peroksid da bi se oslobodile nepoželjnih dlačica na licu (i telu).  Mnogima je poznato da hidrogen, ne samo da posvetljuje, nego deluje i kao odličan „depilator“ za eliminisanje dlaka.

Ako iznad gornje usne, na bradi, ili čak i na obrazima kod žene rastu dlake (a pritom su i tamne)  izazvaće nezadovoljstvo, ali ovde pomaže hidrogen.

Sam postupak nije komplikovan:

 

Jednostavno pokvasiti vatni tupfer u 3 %-om rastvoru hidrogena (prodaje se u svim apotekama) i po 5 minuta dnevno nežno prelaziti preko problematičnih delova na licu.

Za nekoliko dana dlačice će posvetliti, zatim će početi da se lome, i na kraju, postaće gotovo nevidljive.

Postoji i druga varijanta  korišćenja hidrogena.

Možete napraviti posvetljujuću smesu, tako je bolje za kožu:

Uzmite penu za brijanje i promešajte je sa hidrogenom u odnosu 1:1. Na 20 minuta smesu nanesite na problematičnu zonu.

Zatim, isperite i nanesite hidratantnu kremu. Za bolji i brži učinak, možete koristiti rastvor 6%-og hidrogena.

Hidrogen peroksid ispočetka posvetljuje dlačice, čini ih slabijim i jedva primetnim, da bi, na kraju, nestale u  potpunosti.

Uz njegovu pomoć možete uklanjati dlake na licu i telu, ali treba da znate da njihov nestanak neće ići tako  brzo, moraćete imati više strpljenja, biće potrebno duže vremena, ali rezultat, svakako, neće izostati.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here