SRBI ŠOKIRANI: HISTORIČARI OTKRILI ŠOKANTNU ISTINU: MILORAD DODIK JE PORIJEKLOM MUSLIMAN, NJEGOVA PRA PRANENA JE BILA SUADA

0
894

Grupa od 8 uglednih Bosanskih historičara i doktora nauka više od 4 mjeseca je istraživala porijeklo predsjednika RS Milorada Dodika i došla do nevjerovatnog otkrića. Naime Miloradova pra pranena se zvala Suada, a bila je udata za Vukoslava od kojeg i potiče loza Dodika. Nena Suada jeste prihvatila pravoslavlje ali je u toku svog života upražnjavala i sve muslimanske običaje.
Njegova pra pranena Suada je stanovala na području Zenice a njena loza datira od Sandžačkih muslimanskih porodica Haljimi i Xhami. Dodik ima običaj da druge prekrštava i naziva Srbima iako i sam nije srbin nego u sebi ima muslimanske krvi.
Ova informacija je ekspresno dostavljena našem mediju od strane glasnogovornika grupe historičara prof.dr S.K koji je objelodanio kompletno DNK istraživanje i korijene koje vuče Milorad Dodik.

Pitanje se postavlja šta će javnost u Entitetu RS da poduzme nakon ovog otkrića i da li Dodik krije svoje porijeklo od javnosti u želji da bude veliki srbin.

Njegov pra pradjed Vukoslav je živio na području između Laktaša i Banjaluke tako da se njegova pra pranena nakon udaje iz Zenice i preselila na to područje i izrodila 3 djece. Dodik ništa nema zajedničko sa Ruskom nacijom koju toliko voli i naziva ih braćom, a dubljim istraživanjem Sandžačkih korijena njegove pra pranene može se dokazati da Milorad u sebi ima Tursko – Albanske krvi.

Izvor: Globalno.org

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here