‘Spavam s drugim muškarcem kako bih održala sretan brak’

0
1042

Nakon deset godina braka i troje djece, njezin muž je izgubio želju za se*som. Budući da sve drugo u braku funkcionira, ona je odlučila problem riješiti na nekonvencionalan način

layla (2)

Većina bračnih parova kad dođu do problema koji ne mogu sami riješiti potraži profesionalnu pomoć, ali jedna žena iz Canberre u Australiji se odlučila na drugačiji pristup.

Layla (32) je u braku 10 godina i redovno se nalazi s drugim muškarcem koji ispunjava njezine se*sualne potrebe. Kaže da to radi kako bi spasila brak s čovjekom kojeg voli.

– 10 godina sam u braku i moj muž je fantastičan. Imamo mladu obitelj, oboje radimo na svojim karijerama i trudimo se provoditi slobodno vrijeme zajedno – izjavila je za britanski Daily Mail.

Unatoč tome, Layla je rekla da je intimnost u braku davno nestala, a da njezin suprug više nije zainteresiran za taj dio braka.

Layla je pokušavala “obnoviti” intimnu stranu svog braka, ali koliko god je pokušavala, jednostavno nije uspjela – iako je sve drugo u vezi bilo savršeno.

– Dok sam bila sretno udana, bila sam usamljena, stvarno usamljena – rekla je Layla, koji je dodala da se u veljači učlanila na stranicu za traženje se*sualnih partnera Ashley Madison.

layla (1)

– Upoznala sam nekoliko lijepih ljudi i otišla sam s njima na kavu ili navečer na piće, što mi se jako svidjelo. Ali, nisam to tražila. Željela sam pronaći samo jednu osobu s kojom bih se povezala – dodala je Layla.

I želja joj se na kraju ostvarila kad je upoznala oženjenog muškarca Jamieja, za kojeg kaže da ima sličnu situaciju doma kao i ona.

– S njim mi je bilo ugodno i ubrzo smo se dogovorili da se ponovo nađemo. Ne grize te toliko savjest kad u zadnji tren netko od nas mora otkazati dogovor jer smo u sličnoj situaciji – rekla je.

Unatoč svim obvezama, Layla i Jamie se tajno nalaze skoro svaki tjedan, a tijekom dana telefonski razgovaraju.

– Čujemo se par puta dnevno, znamo se naći na kavi ili brzom ručku, a ponekad čak uspijemo provesti zajedno i par sati – izjavila je Layla.

– Otkako sam upoznala Jamieja kao da je nestao pritisak na moj brak i više nisam ogorčena na svog muža jer ne želi biti intiman sa mnom. Sad jednostavno uživam u zajedničkim satima s mužem i djecom, naš brak je kvalitetniji i mislim da nam nikad nije bilo bolje. Baš sam sretna – zaključila je Layla.

Izvor: 24sata.hr

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here