Plastičnih operacija nikada dosta: Bizarni trend povećanja usana

0
986

Nekim ljudima jednostavno nikada nije dosta plastičnih operacija.

Pogledajte fotografije osoba koje su pretjerale s ubrizgavanjem kolagena u usne.

 

Kerli Mersola

Kerli nije žalila novca da postane kao svoj idol Džesika Rabit (Jessica Rabbit). Umjesto da poradi malo na boji kose, ona se bazirala na tijelo, pa je tako potrošila blizu 50.000 dolara.

Keris Godvin

Ja volim lažan izgled, rekla je Keris jednom prilikom. Za sada je u svoj izgled uložila veoma “skromnu” količinu novca, svega 10.000 funti. Ipak, ako je pogledate u usne, vidjet ćete da je opsjednuta njihovom veličinom.

Leona Omalis

Ova majka troje djece je svoj izgled dovela do tolike neprepoznatljivosti da su čak i njena rođena djeca bila prestravljena njenim usnama u jednom trenutku.

Siril Ruh

Ovaj mladić iz Francuske ima samo jednu želju, a to je da liči na svog idola – Merilin Monro (Marilyn Monroe). On je do sada potrošio oko 5.000 funti na botoks i filere za usne.

Piksi Foks

Ova 27-godišnjakinja je do sada izvršila oko 200 operacija na svom tijelu, od kojih je možda najradikalnija uklanjanje rebara, tačnije, čitavih šest. Njeni bizarni zahtjevi su je koštali oko pola miliona funti, a kaže da tu neće stati i da uživa u svakoj novoj operaciji.

Star Delgudus

Prvu operaciju je obavila sa 17 godina, a do sada je imala oko 200 zahvata. Ova bizarna navika ju je koštala 220.000 funti. Kaže da joj je želja da liči na barbiku.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here