Ona može da namiriše smrt i to je njeno najveće prokletstvo: U vazduhu je oseti, a ne može da spasi ljude (FOTO)

0
891

Ona je rekla kako je “šesto čulo” otkrila još dok je bila dete

Devojka iz Australije tvrdi da može da “namiriše” smrt na ljudima, ali da je njen dar beskoristan s obzirom da ne može da učini ništa da ih spasi.
Ari Kala (24) radila je kao advokat u jednoj firmi, ali je ove godine odlučila da da otkaz i da postane profesionalni vidovnjak.

Danas uči žene kako da koriste svoje vidovnjačke sposobnosti, piše Miror.

Ona je rekla kako je “šesto čulo” otkrila još dok je bila dete. Kad je imala 12 godina na svom ujaku koji je umirao osetila je “bolestan, slatkast miris” koji niko drugi u porodici nije osećao. 

– Veče pre nego što je umro osetila sam bolestan, slatkasto truli zadah u njegovom domu. Mislila sam da je to miris neke ustajale hrane, ali kasnije sam shvatila da je miris smrti. Otad, više puta sam osetila isti miris kod ljudi koji su bili u terminalnoj fazi bolesti ili kod onih koji su vrlo stari – rekla je ona.

Kala je dodala kako nekada ima utisak da je taj dar neka vrsta prokletstva.

– Više puta sam htela da kažem ljudima šta osećam, ali onda sam shvatila da to nije moja dužnost. U neku ruku je zapravo beskoristan dar – kako ikome mogu da pomognem?! Zamislite da priđem strancu i kažem mu da će uskoro umreti, a da on toga nije ni svestan.. to bi bila katastrofa. Nije na meni da se mešam u njihovu sudbinu – rekla je Kala.

Ona veruje da svako ima vidovnjački potencijal, ali da ga pod pritiskom društvenih normi potiskuje još od detinjstva.

– Decu uče da treba da se uklope u zajednicu, da budu tiha i normalna koliko god je to moguće. Uče ih da je njihova imaginacija nestvarna i zbog toga vidovitost ne može da se razvije – rekla je ona.

Kala je kao dete mogla da čita emocije kod ljudi, a sanjala je o stvarima koje su se, prema njenim rečima, na kraju i ostvarile.

– Ljudima oko mene to se nije sviđalo. Kako sam rasla pribojavala sam se njihove osude pa sam “isključila” svoj dar. Posao od 9 do 17 sati me nije ispunjavao, činio me depresivnom, ali sam onda shvatila koji je moj poziv. Izgubila sam deo prijatelja i neke članove porodice, ali sada shvatam da je to bila najbolja moguća odluka – rekla je Kala.

Na kraju je zaključila da je u redu biti čudan i da je komentari na internetu ne dotiču.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here