ODLICAN TRIK: EVO ZAŠTO BI TREBALO VEČERAS DA STAVITE RAKIJU NA KOSU!

0
1479

Otkrićemo vam tajnu bujne i lijepe kose koja je na meni, prije mnogo godina, moja baka mi je ispričala kad sam je pitala kako joj frizura uvijek izgleda tako savrsena. Nije u pitanju nikakav skup balzam ili šampon , već vjerovali ili ne stara rakija.

Ljubitelji rakije jako dobro znaju onaj osećaj vatre u obrazima nakon što popiju koju čašicu vise, kao i često neprijatno rumenilo.

Za sve to možete da se zahvalite činjenici da rakija podstiče vasu cirkulaciju, sigurno vam neće pomoći vašem organizmu ako je svakodnevno pijete u vecim količinama, može i te kako da vam bude saveznik kada je ljepota u pitanju – ali samo ako je ne pijete, već nanosite izravno na kožu.

akija se nanosi samo na teme

Dakle, ne po vasoj cijeloj kosi i NIKAKO na krajeve. Samo na kožu, kojoj ova količina rakije sigurno neće stetiti. Zapravo, naši stari su na ovaj način liječili i perut i svakako su imali zdraviju kosu od nas. Uostalom, ako ste spremni da svakog mjeseca nanosite opasne hemikalije u obliku blanša i farbe na kosu, zašto biste se plašili da će jedna kašika prirodne rakije da vam naškodi?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here