NIKAKO DA VAM GUZA NARASTE? MOŽDA JE JADNA NEUHRANJENA: ŠTA ČINITI ?

0
993

Loading...

ČINI nam se da se svi fitness savjeti mogu primijeniti uvijek i svugdje osim na guzi, a to će vjerojatno potvrditi svaka modernija cura koja, prateći trendove, želi ove godine zabljesnuti s guzom nalik na loptu. Jer takve su guze danas itekako u modi – velike i okrugle, no kako baš “veliko i okruglo” nisu epiteti koje želimo cijelom tijelu tako i stižemo do zaključka da, kada je stražnjica u pitanju, postoji nešto što o njoj moramo znati. A to je da guza neće rasti ako ostane neuhranjena.

Odnosno – kako se hraniti da vam od hrane ne raste ništa drugo osim guze.

 

E to je jedno malo teže pitanje, jer od same hrane guza može rasti, ali će u tom slučaju rasti zbog naslaga, a ne zbog mišića, a da biste to preduhitrili, potrebna vam je prava hrana baš za stražnjicu.

Hrana koja je bogata isključivo dobrim mastima i proteinima – tako će mišići vaše stražnjice, uz pomoć tog najboljeg goriva, dobiti onu pravu energiju za rast. Naravno da to bez vježbe nećete postići, ali ako ste do sada već dosegli fazu u kojoj se vaša stražnjica zaobljavala od puno vježbe, ali vam se čini da je u svom rastu stala, onda je zaista pravo vrijeme da je dobro nahranite.

Ovo je popis najboljih namirnica za rast vaše stražnjice, pa je stoga adekvatno i nahranite:

1. Quinoa – super hrana za stražnjicu

2. Orašasti plodovi

3. Jaja

4. Riba

5. Piletina

6. Zobena kaša

7. Špinat

8. Avokado

9. Goveđi odrezak

10. Slatki krumpir

 

11. Mahunarke

I dobre hlače koje će najbolje istaknuti vaše obline.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here