Ni NAUČNICI nisu mogli objasniti. Pogledajte šta su pronašli u tijelu 7 MJESEČNE bebe (VIDEO)

0
3806

Postoje određene sumnje, ali one tek trebaju biti potvrđene…
Sedmomjesčnu djevojčicu je njena majka dovela u bolnicu Honorio Delgado u gradu Arequipa, u južnom dijelu Perua, zbog manjih oteklina koje su se pojavile na tijelu bebe.
Kada su je doktori pregledali, odnosno kada su načinili rendgenski snimak donjih ekstremiteta i grudnog koša – imali su šta i vidjeti! U tijelu djevojčice otkriveno je šest igala za šivenje.

Nevjerovatna izjava majke koja je rekla da nije primijetila da beba ima neke jače bolove, ali da je svoju kćerku dovela na pregled nakon što je ona postala razdražljiva i jako plakala, a mislila je da je to zbog spomenutih oteklina.
Doktori se nisu izjasnili o tome kako su igle dospjele u tijelo djevojčice, a direktor bolnice Cesar Linares kazao je novinarima da je slučaj neobično složen i da se traži logično objašnjenje. Osoblje bolnice je, međutim, ostalo iznenađeno da igle nisu napravile neko veće oštećenje vitalnih organa.
Policija i tužilaštvo ispituju slučaj jer se sumnja na zlostavljanje djeteta. Naime, ne vjeruju da su se igle u bebinom tijelu našle slučajno. Idućih dana doktori namjeravaju hirurškim putem izvaditi igle iz tijela.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here