Neverovatna slika bebe koja je na svijet stigla kao mali pobjednik

0
1014

Ova fotografija prikazuje jedinstven dolazak bebe na svet. Ova devojčica došla je putem carskog reza, a Kejti Vigor, doktorka koja je osnovala “Empowered BIrth Project”, koji slavi majčinstvo i rođenje dete, objavila je ovu fantastičnu fotografiju.
“Doktori su nam rekli da smemo da fotografišemo i ja sam rekla da ja ne mogu pa su se svi nasmejali. Pogledala sam svog verenika i on je bio u nekom svom svetu pa sam mu viknula da brzo fotografiše”, ispričala je mama bebe Raje koja je na ovoj fotografiji.

“Bilo je zaista nestvarno, a ona nam je neverovatan dar. Ovo je bio moj drugi carski rez. Nadam se da ova slika odaje počast svima koji su to prošli pre mene i inspiriše i daje snagu trudnicama i ženama koje će roditi u budućnosti”, napisala je pored slike koju je ustupila ovom projektu.

Beba je fotografisana u trenutku kad je bila na pola puta iz maminog stomaka i na slici se dobro vidi pupčana vrpca. Iako se najviše fotografiše vaginalni porođaj, retke su fotografije carskog reza, pa je ovo zaista jedinstven prizor.”

izvor: superzena.b92.net

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here