Momci objasnili: Ovih PET stvari nisu prevara iako vi to tako mislite

0
670

Mi cure divna smo bića. Ali ponekad radimo dramu ili se brinemo kad to stvarno nje potrebno. Vrijeme je da se opustimo jer, samo zato što im ponekad treba prostora, ne znači da im nismo najvažnije u životu.

MOMAK

Ne odgovorimo vam na SMS za 3,2 sekunde

Znate li što znači ako vam ne odgovorimo na poruku odmah? Znači da smo malo zauzeti! Nije zdravo odmah preuranjeno donositi zaključke o tome da nešto nije u redu.

Izlazimo sami s frendicom

Ovo ne mora značiti predigru za se*s. Ipak, dvoje ljudi različitih spolova mogu izlaziti i družiti se, bez velikog finala u spavaćoj sobi.

Imamo frendice

Imate i vi frendove, ali znači li to da imate želju spavati s njima? E, točno tako. Svi smo ljudi, a naši prijatelji stižu u različitim oblicima, veličinama i da, čak i spolovima.

Želimo provesti određeno vrijeme bez vas

Na početku veze uvijek prolazimo kroz razdoblje kad ne želimo izaći iz spavaće sobe ili se razdvajati. S vremenom ljudima počne nedostajati njihov prostor i vrijeme. Ako želimo 1 subotu provesti s momcima, to ne znači da nas odjednom ne zanimate.

Pala nam je želja za sek*om

Postoji milijun razloga zbog kojih nam nije do seksa. Na primjer, jeste li znale da i na muškarce hormoni utječu svakog mjeseca baš kao i na vas? Nemojte odmah pretpostaviti da seks pronalazimo na drugim mjestima. Drugim riječima, i mi smo ljudi.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here