Miljana Kulić pokazala rodni list, a zbog onoga što piše u polju otac djeteta su svi zanijemili! (FOTO)

0
1201

U toku emisije “Zadruga – narod pita” kamera se na nekoliko minuta iz studija preselila u porodični dom Miljane Kulić, gdje je priređena proslava povodom rođenja njenog prvenca Željka.
a Miljanom je porazgovarao novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević, da bi saznao kako se osjeća ponosna mama na ovoj proslavi i podijeli sa milionskim auditorijumom najslađe, majčinske trenutke provedene sa djetetom.

– Željko trenutno spava. Meni je žao što je on samo mala bebica, pije mlijeko i spava. Ja uvijek gledam da ga zamajavam, kako bi što duže ostao budan. Jedva čekam da poraste, da pričam sa njim. On je i sada kao odrastao čovjek, gleda te pravo u oči kad mu pričaš. Ja mu kažem, ti si moje bijelo zlato, ti si moje žuto pilence, a on me gleda kao da sve razume – pričala je ushićeno Miljana.

Ona se osvrnula i na njen odnos sa biološkim ocem deteta, Ivanom Marinkovićem, koji nije prisustvovao proslavi priređenoj u čast rođenja sina.

– Meni je bilo žao da njemu kao ocu uskratim pravo da vidi dijete, jer je to i njegovo dijete. Kada je došao u porodilište, ponašao se nezaintersovano za dijete, što je mene pogodilo… On je na proslavu pozvan… Meni i djetetu će biti teško. Dok on ne odraste, ne treba mu pričati da mu je otac, jer će on imati komplekse zbog toga… Ukoliko ne bude želio da ga vidi, nema potrebu, a ako me bude pitao, reći ću da je na putu. Kada bude odrastao, kada bude on mogao da razumije, objasniću mu apsolutno sve – rekla je Miljana i dodala da je urađen izvod iz matične knjige rođenih, koji svjedoči da će Željko nositi prezime Kulić.

Majčinska ljubav je bezuslovna, muškarac ako ne voli ženu sa kojom je napravio dijete, onda ne voli ni njega. U knjizi rođenih piše: Željko Kulić, ime oca: nepoznato, ime majke: Miljana. Razne spekulacije postoje da sam ja upisala njegovo ime. Naravno da nisam, on je tražio DNK, jer sumnja da je dijete njegovo… Za godinu dana će se uraditi DNK, upisaće se ime oca, ali što se tiče mene i ne mora – rekla je Kulićeva bez dlake na jeziku.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here