Kako da podignete grudi i učinite ih čvrstima

0
1874

grudi cvrstoca

Svaka žena želi savršeno oblikovanih grudi. Na žalost, ta želja nije moguće u većini slučajeva, jer elastičnost grudi se smanjuje i to je proces koji dolazi prirodno s godinama. Grudi gube svoju elastičnost većinom nakon što žena dosegne 40, ali može se dogoditi i ranije.

Ostali faktori koji uzrokuju jesu dojenje, trudnoća, menopauza, naglo mršavljenje ili dobitak na kilaži, naporne vježbe, nutritivni nedostaci i pogrešno nošenje grudnjaka. Grudi su izrađeni od masti, vezivnog tkiva i žlijezda koje proizvode mlijeko, i oni trebaju odgovarajuću skrb kako bi ih držali u dobroj formi.

Sve što vam treba je Krastavac i žumanjka

Ova maska s krastavcima i žumanjka je nevjerojatna lijek za podizanje grudi. Krastavac daje prirodno toniranje a žumanjak sadrži visoke razine proteina i vitamina koji mogu pomoći u liječenju elastičnosti grudi. Uzeti 1 mali krastavac i staviti u blender. Dodati 1 žumanjak i 1 žličicu maslaca ili vrhnja za pripremu paste. Zatim, nanesite ga na svoje grudi i pustiti da odstoji oko pola sata. Isperite temeljito s hladnom vodom.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here