IMALA JE 100 KILOGRAMA, A ONDA JE IZBACILA SAMO JEDNU NAMIRNICU IZ ISHRANE I DESILO SE ČUDO

0
1958

Loading...

Neće vas previše čuditi o kojoj se namirnici radi.

31-godišnja Donna Docherty mjesecima je imala problema s viškom kilograma, a u jednom trenutku, kada je vaga pokazala okruglih 100 kg, odlučno je rekla dosta i preuzela stvari u svoje ruke.

Kako sama priznaje, najveći krivci za pretilost bili su brza hrana i gazirani sokovi prepuni šećera. Svjesna problema, Donna je počela isprobavati razno razne dijete, koje nisu davale željene rezultate, jer je neprestano bila okružena nezdravom hranom.

Tada je i odlučila da neće gladovati, već si je postavila jedno važno pravilo. Izbacila je svu nezdravu hranu iz kuće.

“Znala sam da mi je potrebna velika i teška promjena i da ne mogu više čekati. Zato sam izbacila sve nezdrave namirnice iz svog života i krenula trenirati. Kada je mom ocu dijagnosticiran dijabetes, jako sam se dobro upoznala sa svim opasnostima šećera, što je dodatno olakšalo moju odluku da ga izbacim iz života”, započela je.

Sada znate o kojoj se namirnici radi – šećeru! Svoje omiljene slatkiše, Donna je tako zamijenila zdravim alternativama. Za doručak jede kašu, ručak je rezerviran za jaja, a za večeru je uvijek nešto zdravo.

Naravno, Donna i redovito vježba, točnije pet dana tjedno, a u svemu joj je puno pomogao i lični trener. “Od kardija do vježbi s tegovima. Za godinu dana sam izgubila 40 kilograma. Nisam mogla vjerovati kako dobro izgledam, a pogotovo kako se osjećam.”

“Želim poručiti svima koji planiraju ovako nešto, to nije laka odluka, no nagrada je nevjerojatna”, zaključila je junakinja ove priče.

Autor: Avaz.ba

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here