Dwayne Johnsonje još jednom pokazao zbog čega ga fanovi obožavaju

0
924

Tinejdžerka Keti je snimak na kom pita The Rocka objavila na Tviteru, a samo nekoliko dana kasnije dobila je njegov odgovor, i to dok je bila u školi.

Vjerovali ili ne, The Rock joj se obratio putem školskog razglasa.

– Vjerujem da se pitate šta The Rock radi na razglasu? Pa, šaljem poruku jednoj posebnoj mladoj dami, njeno ime je gospođica Keti Kelzenberg – čulo se pred svima, a maturantkinja nije mogla da vjeruje šta joj se upravo događa.

Iako je The Rock saopštio da neće biti u mogućnosti da dođe na matursko veče jer će tada biti na Havajima zbog snimanja svog novog filma “Jungle Cruise”, Keti je bila prava srećnica jer joj je priredio iznenađenje koje nikad u životu neće zaboraviti.

Da stvar bude još nevjerovatnija, osim što joj se obratio, glumac je iznajmio i lokalni bioskop u kojem će maturantkinja sa svoja 232 prijatelja uživati u specijalnoj projekciji filma “Rampage”.

– Nisam mogla da vjerujem! Toliko sam bila uzbuđena. Samo razmišljam o tome kako me vidio i zna ko sam. Dopada mi se što ima super odnos sa fanovima i posvećuje im vrijeme kako bi se povezao sa njima – rekla je sretna djevojčica.

A da je Dvejn Džonson ispao car, zaista jeste!

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here