DRAMA JEDNE MAJKE I NJENE BEBE: Bebi umalo nisu amputirali prste zbog dlake s moje…

0
697

Loading...

Sa glave nam dnevno otpadne na stotine vlasi koje završe svuda oko nas i mogu da budu veoma opasne po svačije zdravlje.

Novopečena mama Heder Frick doživjela je takav šok kada je njen suprug presvlačio njihovog sina Džejkoba koji je još uvijek beba.

Toga dana, Heder je pratila rutinu koju ima sa bebom starom samo 10 sedmica, piše “Mirror”. Nakon što je promijenila pelenu bebi stavila ju je u krevetić kako bi odmorila par sati, nakon čega ga je nahranila i opet mu promijenila pelenu.

Kada ga je dala svom mužu u naručje on je primijetio da nešto nije u redu, a Heder sada želi da upozori sve ostale na ono što se njoj desilo.

“Svi roditelji, a pogotovo novopečene mame i tate, molim vas pročitajte i podijelite ovo. Dala sam ga tati da mu obuje čarapice kada je on vidio da su mu prstići plavi i vezani dlakom sa kose. Odmah sam sklonila koliko sam dlake mogla i odveli smo ga u urgentni. Tamo smo proveli sat vremena dok je 5 doktora pokušavalo da mu skinu moju dlaku sa dva prsta. Doktori su nam rekli da bi morali da mu odsjeku ta dva prsta da smo se samo malo kasnije pojavili u bolnici”, napisala je potrešena majka na svom Facebook profilu.

Na svu sreću, Džejkob se dobro oporavlja nakon intervencije mada Heder kaže da je on još uvijek u bolovima. Ona je završila svoju poruku sa upozorenjem za sve roditelje da obavezno pregledaju stopala svojim bebama, a ako imaju dječaka da pogledaju i njegov penis.

Bebe su jako male pa im dlaka odrasle osobe može napraviti velike probleme, na šta roditelji moraju da obrate pažnju, prenosi “Telegraf“…

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here