Došla je ranije sa posla kući i zatekla muža sa drugom ženom u krevetu. Bila je van sebe od bijesa, onda joj je muž rekao nešto zbog čega je ona njega na koljenima molila za oproštaj. Evo i šta!!!

0
1014
Elisha Cuthbert in The Girl Next Door.Na putu do kuće muškarac je odlučio da uradi dobro djelo. Međutim, nije imao pojma šta ga čeka.
Žena se jednog dana vratila ranije sa posla i zatekla je muža u krevetu sa drugom, tanjom mladom ženom. Kao što je bilo očekivano, žena se razbijesnila
“Svinjo! Kako si mogao to da mi uradiš!”, vikala je. “Uvijek sam ti bila vjerna. Uzimam djecu i napuštam te! Pripremi se za gadan razvod!”
 Muškarac je pokušao da je smiri: “Draga, molim te sačekaj, objasnit ću ti sve. Samo me saslušaj minut, molim te”. “U redu”, rekla je žena kroz suze, “ali ovo će biti posljednje riječi koje si mi rekao!”
Muškarac je udahnuo duboko i počeo: “Vozio sam se kući sa posla i stao sam na semaforu. Prišla mi je ova mlada žena i pitala me da li mogu da je povezem. Izgledala je bespomoćno, da nisam mogao da je odbijem”
“Primjetio sam da izgleda veoma mršavo i odjeća joj je bila prljava. Rekla mi je da ništa nije jela danima. Odlučio sam da je dovezem kući i kada smo stigli, dao sam joj pečenje koje si pekla sinoć, a nisi htjela da jedeš da se ne bi udebljala”
 “Onda sam joj ponudio da se istušira i utopli. Dao sam joj staru odjeću i farmerke koje nikada nisi nosila, jer si mislila da bi ti u njima zadnjica izgledala previše velika”
“Dao sam joj i privlačnu bluzu koju ti je poklonila moja sestra za Božić. Nikada je nisi obukla, jer nisi podnosila moju sestru”
“Onda sam našao i one skupe cipele koje nikada nisi nosila jer je neko na poslu imao iste kao tvoje”
 Zaustavio se na momenat, udahnuo duboko i nastavio: “Bila je toliko zahvalna za pomoć i velikodušnost. Kada sam je odveo do vrata da je ispratim, okrenula se ka meni i obratila mi se”
“Da li imaš još nešto što tvoja žena više ne želi?”

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here