DONJI DIO SLIKE NAS JE OSTAVIO BEZ TEKSTA: OVAKO SE OBUKLA MATURANTICA! BEZ STIDA I SRAMA!

0
1146

S obzirom da je došlo vrijeme maturanata, tako smo pronašli i na stranici „Samo kod nas“ koja je jedna od najpopularnijih na Facebook-u jednu veoma neobičnu fotografiju maturantice. Ne znamo tačno gdje je nastala ova fotografija, niti o kojoj srednjoj školi je riječ, ali zato imamo fotografije koje su obišle cijeli svijet.

Ova maturantica je došla u veoma izazovnom outfitu, koji nikako ne priliči njenim godinama, a na fotografijama to možete i sami pogledati. Njeni roditelji su ponosno objavili ovu fotografiju, umjesto da su posavjetovali svoje dijete da se pristojno obuće, kako nebi došlo do ovakvih reakcija. Naravno, niko nije bio oduševljen, niti riječi hvale za ovu maturanticu.

Kad pogledate fotografije, vjerujemo da ćete se i Vi iznenaditi, jer niko ne može da vjeruju šta je maturantica obukla, a posebno što su joj roditelji to odobrili. Ovo je izazvalo veliku pažnju, te je dobila mnoge kritike, a njeni roditelji su na fotografiju stavili sljedeći koemntar „Maturantica i ponosni roditelji“!

Da li bi i Vi bili ponosni da se Vaše dijete obuklo upravo ovako ako ova maturantkinja, ili bi ste je kritikovali i rekli da to ne dolikuje njoj, ne samo na maturi, nego i inaće?

Pitali smo se kako izgleda njen outfit kada se sprema za večernji izlazak, s obzirom da je tada ne gledaju roditelji i profesori. Vjerujemo da dosta gore izgleda nego sada, što je uopšte ne opravdavamo u tome.

Podijelite voaj članak maturantima, kako bi znali da ovako nešto ne trebaju oblačiti na maturi, a ni u večernjim izlascima.

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here