Djevojka sa sela traži momka koji bi je oženio i radio sa njom

0
1546

Obećavam da ću mu biti dobra ženica, i da ću mu kuhati svaki dan i pospremati,samo stoka i ostale životinje moraju biti nahranjene.

Ostala sam rano sama na ovoj farmi moji su umrli prošle godine, odlučila sam se na ovaj potez jer rijetko izlazim jer nemam stvarno vremena jedva čekam da padne mrak i da odem leći. Tražim muškarca ili dečka koji bi me oženio, i radio sa mnom na mojoj farmi, obećavam da ću mu pružiti i više nego što može zamisliti biti ću mu prava kuharica i domaćica prenosi ”Objavi.online”.

Njegovo je da se brine o 150 grla stoke, 13 krava, 8 koza, 66 ovaca + 34 janjadi, 46 pilića, 19 telića, 8 krmača+28 malih praščića,11 bikova, 4 pasa i 12 mačaka. To mora hraniti tri do četiri puta dnevno, ne smije im manjkati niti hrane niti vode. Redovno moraju jesti jer od toga ćemo i mi živjeti. Nakon toga ima drugog posla na farmi, od kidanja štala, pa do košnje sijena, pravljenje bala, treba orati, tanjurati, saditi i tako dalje kao i na svakom imanju. Mora u šumu u nabavu drva, da ih sruši, po cijepa i doveze kući ajde ja ću mu pomoći složiti biti ću toliko dobra.
Prednost imaju oni koji znaju voziti traktor i baratati sa poljoprivrednim strojevima, i molim samo da mi se ne javljaju oni dečkići koji si briju noge, međunožje i prsa, koriste pudere i te gluposti, samo takve ne želim. Ja ne bih radila samo za njegovu kozmetiku i preparate, bankrot bi bio odmah. Tražim striktno seljačkog muškarca dlakavog i punijeg samo neka ne bude vegetarijanac jer nemam namjeru jesti samo travu i soju. Pa ako ima koji zainteresiran neka mi se javi.

Izvor: (prvi.co)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here