BACITE SVE BRIJAČE, sa ovim domaćim sapunom skinite sve dlake: KOŽA MEKANA KAO BEBINA (RECEPT)

0
535

Mnoge dame muku muče sa raznim depilacijama njihovog tijela.

Većina metoda je neefikasna i rezultati su vidjljivi samo za kratko vrijeme.

Otkrivamo vam jednostavnu metodu pomoću koje se možete riješiti neželjenih dlačica na svom tijelu, te najbolji dio je što je riječ o bezbolnom i odličnom rješenju, nakon kojeg će vaša koža biti svilenkasta i glatka.

Tajna ove metode je u domaćem sapunu. Za pripremu istog je potrebno da pripremite jednu četvrtinu aloe vera gela, jednu šolju tople destilovane vode, jedna kašika aloe vera ili bademovog gela, jedne četvrtine šolje tečnog kastilj sapuna, zatim vam je potrebno i eterično ulje koje sami možete izabrati, po vašoj želji i plastična flašica od nekog tečnog sapuna.

Priprema se sastoji od toga da sve ove sastojke promiješate i stvorite homogenu smjesu, a zatim istu naspite u flašicu od plastičnog sapuna. Prije svakog korištenja obavezno protresite bočicu, a toplo se preporučuje da koristite smjesu i sapun dok se tuširate, kako je to najpraktičniji način.

Sapun možete primjenjivati redovno dva mjeseca, a nakon toga je dobra ideja da se napravi pauza kako ne bi ozlijedili svoju kožu ovim tretmanom. Nakon dva mjeseca, ponovo napravite smjesu i sapun od istih sastojaka, te ponovite tretman. Primjetit ćete da će dlačice biti rjeđe te da će se njihov rast znatno usporiti u poređenju s tim kakve su bile na početku i prije nego što ste ovaj trik počeli da koristite.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here