OVO ĆE ŠOKIRATI SVE DAME: Sa ovakvim ženama će vas muškarci prevaritI! I ne, LEPOTA nije presudna!

Posted on Apr 15 2018 - 7:50pm by Mirela Mirelic

Najnovije istraživanje je pokazalo da lepota uopšte ne igra bitnu ulogu u preljubi

Iako se dugo verovalo da muškarci varaju svoje supruge sa lepšim i zgodnijim ženama, najnovije istraživanje je pokazalo da stvari ne stoje tako, već sasvim drugačije.

 

Kada varaju, muškarci ne gledaju na lepotu. Štaviše, većina muškaraca koji su prevarili svoje supruge priznali su da su to uradili s osobom koja im je fizički manje privlačna od žene.

Najnovije istraživanje je pokazalo kako lepota uopšte ne igra bitnu ulogu u preljubi i da je pripadnicima jačeg pola strastvenost, nežnost i pažljivost važnije od lepote.

Studija je pokazala kako je većina ispitanih muškaraca svesna toga da je njihova žena lepša i zgodnija od ljubavnice, a samo 30 odsto njih je priznalo kako je ženu prevarilo sa mlađom osobom, dok samo četvrtina muškaraca smatra da je njihova ljubavnica lepša od supruge.

Ono što je zanimljivo, to je da su žene imale isto mišljenje o svojim ljubavnicima, samo što su one dodale kako je ljubavnik uglavnom u boljoj formi i kako ih uglavnom više ceni od muža.

Ono što je posebno zanimljivo, postoje i uverenja da muškarci vole svoje supruge, ali oni ne znaju kako da reše probleme u braku, pa traže nešto sa strane kako bi našli ono što im u braku nedostaje.

Leave A Response