Konobarica joj komentarom na računu uništila večeru: Ostvario mi se najveći strah

Posted on Jul 10 2018 - 6:04am by Mirela Mirelic
Konobarica joj komentarom na računu uništila večeru: Ostvario mi se najveći strah
Blogerica koja pati od sindroma iritabilnog crijeva neugodno se iznenadila kad je vidjela što joj je konobarica napisala na računu za večeru.

 

 

Bili Džina (Billie Geena), blogerica koja piše o hrani, tvrdi da joj se ostvario “najveći strah” kad je vidjela komentar konobarice na svom računu u restoranu.

 

Ona pati od sindroma iritabilnog crijeva koji karakteriziraju bolovi u stomaku, grčevi i neredovita stolica te zbog toga mora biti na strogoj dijeti.

 

Tokom nedavnog izlaska na večeru u jedan meksički restoran naručila je file ribe koji se nalazio na meniju, ali je zamolila da joj ga pripreme bez luka, bijelog luka i mlijeka. Obrok je prošao kako treba, ali se neugodno iznenadila kad je na računu uz svoju narudžbu naišla na konobaricin komentar: “Hahaha…

Račun je objavila na Twitteru uz komentar: “Moj se najveći strah vezan za hranu napokon ostvario. Nisam odlučila biti izbirljiva, jednostavno se moram pridržavati jako stroge dijete, inače će mi biti vrlo loše. Da smijem jesti te namirnice, jela bih ih.”

 

Konobarica joj se na kraju izvinila, rekavši da se radilo o privatnoj šali između nje i kuhara, a Džina kaže da joj ne zamjera, no da je bitno naglasiti “koliko takvi komentari mogu pogoditi nekoga poput nje”, piše ”The Sun”.

Izvor: Avaz.ba

Leave A Response