Pijani Nijemac nije ni mogao da zaustavi auto: Saznajemo kojom je brzinom naletio na Šabanov automobil!

0
1380

Nakon završenog nastupa u Bilefeldu, gradu na sjeverpoistoku Njemačke Šaban je sa muzičarima otišao u hotel kako bi pokupio stvari, a nakon toga se zaputio u aerodrom u Dizelodorf gdje je imao rani jutarnji let za Beograd.

Nedaleko od grada gdje je nastupao ispred njih se dogodio saobraćajni udes te je ta dionica puta bila zatvorena, a oni su bili prisiljeni da se zaustave ispred samog mjesta nezgode.
U tom trenutku vozač koji je bio u alkoholisanom stanju i bez vozačke dozvole je udario u vozilo u kojem se nalazio Šaban sa muzičarima Mirsadom Kerićem i Bobanom Stojadinovićem.

Od siline udarca, prema nezvaničnim informacijama, Šaban je doživio teške tjelesne povrede, dok je Mirsad teško povrijeđen, a sinoć je i on izgubio bitku. Boban Stojadinović koji je sjedio na zadnjem sjedištu tom prilikom je zadobio lakše tjelesne povrede.

Kako pišu tamošnji mediji vozač koji je upravljao putničkim vozilom koji je udario u auto u kojem se nalazio Šaban upravljao je automobilom brzinom većom od 180 km na čas.

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here