OVAJ PROFESOR I RAGBISTA JE ZAPROSIO CECU: ŽENE ĆE ODLIJEPITI NA NOVOG PJEVAČICINOG MUŠKARCA

0
1267

Stevan Stevanović je sa 22 godine završio Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu i to sa prosječnom ocjenom 8,5. Reprezentativac je Srbije u ragbiju, radi kao profesor na jednom beogradskom univerzitetu i kao lični trener. Uz sve to, zaprosio je jednu od najvećih balkanskih zvijezda – Cecu Ražnatović.

Naime, Stevan Stevanović ima glavnu ulogu u novom spotu Cece Ražnatović za duetsku pjesmu sa Sašom Matićem, piše “Ekskluziva”

Ceca i Saša su prije par dana snimali spot za pjesmu `Lažov notorni`, a glavna uloga u spotu je pripala upravom “najzgodnijem profesoru“, kako su ga ranije okarakterisali mediji u Srbiji.

Prema scenariju spota koji je radio Dejan Milićević, Stevan prosi Cecu Ražnatović, a nema sumnje kako će ovaj profesor i ragbista doživjeti slavu svih prethodnih Cecinih muškaraca u spotovima.

Stevana na Instagramu prati preko 43 000 ljudi, a kako je ranije govorio za medije, na ovoj društvenoj mreži ga svakodnevno “startuju“ i starije gospođe. Inače, ovaj 25-godišnjak se nedavno pojavio u posljednjem broju planetarno popularnog i prestižnog modnog časopisa “Vmagazine“.

 

Izvor: koktel.org

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here