ČUDESNA IMUNOLOŠKA BOMBA: OVA GLJIVA LIJEČI I NAJTEŽE BOLESTI

0
1073

Gljiva po imenu “Puranov rep” mogu povećati vaš imunološki sustav tako značajno, da će čak izliječiti tumor dojke

Ova gljiva koja je izuzetno ljekovita, po svom obliku i bojama podsjeća na rep divljeg purana koji vodi porijeklo iz Turske

Sedam godina kliničkih studija financira se sa 2 milijuna dolara iz Nacionalnog instituta za zdravlje i zajednički se provode od strane Sveučilišta u Minnesoti i Bastir Sveučilišta.

Studija je pokazala da gljiva u liofiliziranoj formi dramatično poboljšava funkciju imunološkog sustava ženama koje su čak u trećem stadiju raka dojke, piše NaturalHealth365.

Gljiva “Puranov rep” ispravlja imune nedostatke

Istraživači su otkrili da se imunološki sustav pojačava poslije korištenja dnevne doze. Oni također nisu uočili nikakve štetne, sporedne efekte po žene.

Nalazi su možda najvažnije zdravstveno otkriće za mikološke i zdravstvene istraživače od pronalaska penicilina (koji je izveden iz gljive Penicillium), te su informacije od vitalnog značaja za oboljele od raka dojke.

“Rak je poznat po svojoj sposobnosti da izbjegne imuno detekciju”, kaže pionirski mikolog Paul Stamets, koji je također bio direktor istraživanja.

On dalje kaže: “Jedna teorija je da kada pacijenti uzimaju naše gljive, imunološki sustav povećava populaciju NK stanica i u njima odgovarajući CD8 glikoprotein, poboljšavajući njihove sposobnosti da otkriju i da se vežu za mjesta receptora na stromi tumora, što omogućuje NK invaziju. Ako je to točno, onda upotreba ove ljekovite gljive kao dodatak terapiji ili preventiva može pomoći mnogim pacijentima i značajno povećati šansu da se izbore sa ovom opakom bolešću “.

 Tvrtka “Stamets”, ustupila je gljive koje će poslužiti za dalje istraživanje. Stamets je svjetski poznat edukator koji godinama govori o moćnim ljekovitim svojstvima gljiva, ali je postao posebno zainteresiran za “Purnov rep” gljive, kada je njegova majka bila u IV fazi raka dojke dijagnosticiranog 2009 godine.

Jedan napredni onkolog je obavijestio Stametsa i njegovu majku o istraživanju u vezi sa gljivom i rakom dojke.

“A već od veljače 2010, bila je praktično izliječena od raka,” ponosno je priopćio Stamets sedam mjeseci kasnije.

Ova čudotvorna gljiva je super-punjač za imunološki sustav

S rezultatima studije nih, turske gljive su ozbiljno uzete u obzir kao prirodan lijek. Međutim, one se već dugo koriste u Kini i Japanu. U Kini ih zovu Yun Zhi, a u Japanu su poznate kao Kavaratake. Neke od prednosti gljiva su:

  • Poboljšanje gornjih infekcija respiratornog trakta
  • Pomoć u liječenju plućnih bolesti
  • Eliminacija infekcija urinarnog trakta
  • Olakšanje za iritacije probavnog trakta
  • Lijek za opći nedostatak energije i malaksalosti

“Dugo sam preporučivao turske gljive i druge medicinske gljive osobama s rakom,” kaže dr Andrew Wail, direktor i profesor medicine i javnog zdravlja, osnivač centra za integriranu medicinu na Sveučilištu u Arizoni.

Obećavajući rezultati nedavnog istraživanja turskih gljiva u odnosu na rak dojke samo su još jedan dokaz prirodnog liječenja. Tijelo ima nevjerojatnu sposobnost za izlječenje i balans kada se nalazi u pravom okruženju i uz malu pomoć prirode.

Izvor: novi-svjetski-poredak.com

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here