RECEPT: 3 samo sastojka i PROŠIRENE VENE će nestati preko noći!

0
1190

Zahvaljujući ovom prirodnom receptu, više nećete morati da skrivate svoje lijepe noge ispod pantalona i dugačkih sukanji.
Proširene vene na nogama problem su koji muči mnogo ljudi, naročito kad uđu određene godine. Ipak, varikozne vene češće se javljaju kod žena, a njima to predstavlja ne samo zdravstveni, već i estetski problem.

Nažalost, u pitanju je stanje koje je najčešće nasljedno, pa ako su mama i baka imale problem s proširenim venama, velika je vjerovatnoća da ćete ih imati i vi. Zato su ljekarske kontrole obavezne, pošto su proširene vene obično znak određenih poremećaja kardiovaskularnog sistema.

Srećom, barem kad je ljepota nogu u pitanju, u pomoć može da vam priskoči narodna medicina, odnosno ovaj čudesni oblog, koji obećava da će se vidljive vene povući bukvalno za tren oka, piše portal Healing Life is Natural.

Sastojci:

pola šolje pulpe aloje vere
jabukovo sirće
pola šolje sitno seckane šargarepe

Postupak:
Ubacite šargarepu u blender, dodajte aloja veru i izmiksajte dok ne dobijete jednoličnu masu. Potom, dodajte pomalo jabukovog sirćete sve dok ne dobijete kremastu, razmazivu smesu, koju ćete lako sipati u bočicu, jer melem možete koristiti više puta.

Način upotrebe:

Smjesu nanesite na područja nogu gde se nalaze proširene vene, a potom se smjestite u udoban položaj, najbolje malo izdignutih nogu, opustite se i tako ostanite oko pola sata. Na kraju, isperite hladnom vodom.
Mažite redovno, sve dok vene ne počnu da se povlače.
Takođe ovaj melem možete da koristite za masažu, naročito ako u njega dodate neko eterično ulje koje podstiče cirkulaciju (na primer, smreke, čempresa ili bršljana). Krenite od stopala, nagore, preko koljena, pa sve do butina

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here