Probajte ovu provjerenu dijetu s kojom je Ljiljana Blagojević smršala 20 kilograma!

0
2959

Smršala sam 20 kilograma! To sam prije svega učinila zbog zdravlja“, otkrila je glumica. Baka trogodišnje Mione kaže da je u tome imala veliku podršku supruga Siniše i ćerke Kaline Kovačević. „Kalina mi je skrenula pažnju da se jako  brzo umaram. Preporučila mi je da odem kod jednog poznatog doktora – kaže glumica.

Loading...

Ljiljana otkriva da joj slatkiši ni najmannje ne nedostaju, već da je njena slabost masna, teška i začinjena hrana. „Nikad nisam volela slatkiše. Imam drugi problem: volim kajmak, začinjeno, masno… Sve to smem da jedem, samo da ne pretjerujem “, rekla je glumica. Ljiljana je od jula do septembra bila na specijalnom režimu ishrane, koji joj je doktor prepisao na osnovu analize krvne slike. Ona nije želela da otkrije koliko je tačno  imala kilograma prije  dijete, a koliko sada, tvrdeći da se dame ne pitaju za godine i kilograme.

 

„U određenim godinama debljina je teret za srce, bubrege i kretanje. Dođete u situaciju da ne možete da se sagnete i zavežete pertlu, vi ste poluinvalid. Bitno je da se odreknete navika koje nisu dobre za vas , najpre one da jedete samo jednom u toku dana. Sada jedem pet puta dnevno i vodim računa da to bude samo zdrava hrana. Ne jedem meso svaki dan, određenim danima postim i biram namirnice koje regulišu loš holesterol. Sada mi je najveći cilj da zadržim ovu liniju“, zaključuje Ljiljana.

haber.ba

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here