Prepolovila se izbacivanjem samo 1 namirnice s jelovnika

0
1287

Donna Docherty (31) težila je 95 kilograma te je bila ovisna o junk foodu te gaziranim pićima, a to što je otac obolio od dijabetesa je bila prekretnica za nju

Za drastične transformacije u izgledu i prelazak na zdraviji život nikad nije prekasno, a dokaz tome je 31-godišnja Donna Docher koja je većinu svog života bila pretila, piše Daily Mail . Iako je dugo planirala smršavjeti, uvijek je odgađala – a uspjela je nešto smršavjeti prije vlastitog vjenčanja.

Problemi s njenom težinom bili su očito još od doba puberteta, a u 20-ima je živjela od slatkiša.

– Bila sam ovisna o junk foodu, slatkišima i gaziranim sokovima. Nije stvar u tome da sam ja jela strašno puno, već što sam jela – kaže Donna koja je dogurala do 95 kilograma.

Motiv da bude ustrajna u zdravim životnim promjenama bilo je vjenčanje njene sestre, gdje je trebala biti djeveruša. No, onaj najvažniji pokretač bila je dijagnoza njenog oca, koji je obolio od težeg slučaja dijabetesa.

– Najveća razlika u mojoj prehrani prije i sada je to što sam izbacila šećer. To nije bila teška odluka, jer je tata obolio zbog njega, a isto je čekalo i mene – rekla je Donna.

Sada redovito vježba, svakodevno kuha te ne jede više gotovu hranu, a teži 45 kilograma te tu težinu bez problema održava. Kaže da danas uživa u varivima s mesom, jajima i zobenoj kaši, a svima koji žele smršavjeti poručuje da krenu što prije te da nitko to neće napraviti umjesto njih.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here