OD ŠKOLE IMAJU MAJICU ZA FIZIČKO: Ovo su NAJNEOBRAZOVANIJE estradne ličnosti!

0
1187

Nisu lečili lenjost i samoću…
Kada smo mali, roditelji nam uglavnom govore da bez škole nećemo postići ništa u životu. To često i jeste tačno i to je nešto što bi i trebalo govoriti deci, ali kao što svako pravilo ima izuzetak, tako i ovo. Verovali ili ne, neki od najpoznatijih izvođača na našoj estradi nemaju ništa više od osnovne škole.

Među starijom gardom pevača koji su ostali samo na osam razreda nalaze se Era Ojdanić i Esma Redžepova, a prate ih nešto mlađi Vesna Zmijanac, Ljuba Aličić, Hasan Dudić i Zlata Petrović

Baki B3 je na primer takođe završio samo “osnovnjak”, a dva ubedljivo najskandaloznija imena u toj kategori su sledeća: Dara Bubamara i Severina Kojić!

 

Dve pevačice koje su na vrhuncu slave poslednjih godina predstavljaju primer mnogim devojkama, a nadamo se samo da će roditelji onih najmlađih biti dovoljno ubedljivi u argumentima da treba gurati učenje, a ne ugledati se na Daru i Seve.

Od najpopularnijih dama estrade koje su otišle ipak korak dalje i završile srednju školu, tu su Jelena Karleuša, Dragana Mirković i Mira Škorić, koje su završile trgovačku. Ekonomsku je uspešno privela kraju Vesna Vukelić Vendi, dok se gimnazijskom diplomom mogu pohvaliti Nataša Bekvalac, Goca Tržan i Ana Bekuta. Frizerka po zanimanju je Seka Aleksić.

Naravno, Ceca Ražnatović je ipak u centru pažnje i kada je u pitanju obrazovanje. Nije završila ni najveće škole, niti najmanje, ali jeste najzanimljiviju: Srednju veterinarsku, odsek: svinjarstvo.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here