VEĆ NAKON PRVOG NANOŠENJA, SVE BRADAVICE ĆE NESTATI: NAPOKON IH SE ZAUVIJEK RIJEŠITE!…Više na:

0
504

Bradavice uglavnom ne predstavljaju neki zdravstveni problem, ali one zaista estetski loše izgledaju. Niti jedna osoba ne voli da vidi bradavice na tijelu, pa zbog toga koriste razne kozmetičke i hemijske preparate od kojih i nema neke koristi. 

Na raznim internet portalima možemo da pročitamo kako nam stručnjaci savjetuju da ne diramo bradavica, pa se onda zapitamo da li su one opasne za naše zdravlje, te zbog čega ih ne bismo smijeli dirati!?

Postoji nekoliko vrsta različitih bradavica, pa prije nego počnemo sa njihovim liječenjem treba da provjerimo o kojoj vrsti bradavice se radi.

Bradavice se mogu podijeliti na:

  • kožne fibrome
  • virusne izrasline koje nastaju kao posljedica HIV-a

Ako su vam se pojavili kožni fibromi onda ne morate odmah započeti sa liječenjem, jer su oni bezopasni, ali predstavljaju samoo estetski problem. Međutim, ako imate virusne bradavice, onda je neophodno liječenje kako biste zaštitili svoje zdravlje.

Postoji dosta lijekova koje možete koristiti kako biste ih uklonili, ali ova tinktura se izdvaja jer je baš svima pomogla.

Potrebni sastojci:

  • žuti sok rosopada

Primjeniti ovu tinkturu direktno na bradavicu i ostavite da djeluje neko vrijeme. Ubrzo ćete primjetiti kako bradavice nestaju.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here