UZ POMOĆ OVE BILJKE: Skinuo sam u 14 mjeseci čak 60 kilograma!

Posted on May 29 2017 - 6:58am by playaaa26

d-1-520x245

Jurišić Ivan ispričao je kako je on uspio smršaviti i od  mrzovoljne i nezadovoljne  debele osobe postati zdrav i sretan čovjek.

Borba s kilogramima traje još od djetinjstva, oduvijek sam imao problem s kilograma, ali nikad nisam imao ovako kritičnu masu tijela kao u zadnjem periodu života

Već sam bio odustao od borbe s kilogramima, jer sam već pokušao na hiljade dijeta i svaka je davala neki rezultat dok sam bio u tom režimu dijete, ali poslije bi se opet sve vratilo na staro. Mama mi je predložila program 10 dana do boljeg zdravlja: pokrenite se na Sljemenu u ritmu zdravih koraka koji organizira Udruženje za prevenciju prekomjerne težine . Program mi je zvučao odlično, ali prva pomisao na sve to bila je: Još jedna dijeta? Ne hvala, dosta mi je jer se ionako ništa neće promijeniti. Poslije nekog vremena ipak sam pristao . U sebi sam govorio: Dobro, neka i ovo odradim pa da potvrdim ono što se ionako ne može promijeniti. Kad sam stigao na Sljeme, imao sam 134 kilogram, s tom kilažom otežano sam hodao, vrlo brzo bih se umarao na iznimno malu tjelesnu aktivnost.

Fizička aktivnost nije bazirana na zadanom cilju Svaki dan moram šetati 60 minuta, u praksi to izgleda ovako: npr. hodam dva dana po 45-60 minuta i treći dan se posvetim nekim drugim aktivnostima. Bolji mi je pristup osjećati svoje tijelo,  duhovno i mentalno  stanje i u skladu s tim odabirati aktivnosti. Na Sljemenu je izgubio 7,4 kilograma i taj ga je uspjeh motivisao za dalje.

Ivanovi praktični savjeti

voditi evidenciju obroka

prakticirati više obroka po manje

smanjiti unos soli, povećati unos vode

pokrenuti tijelo umjerenim fizičkim aktivnostima

povezati se s ljudima koji vas potiču i inspiriraju

prepustiti se riziku i  stvoriti drugačiji događaj u svojoj svakodnevici

zaboraviti na želim i fokusirati se na činim

Leave A Response