Ujeo ga je pauk ubica dok je sređivao baštu, zbog čega su morali da mu amputiraju nogu!

Posted on May 7 2018 - 7:53pm by Mirela Mirelic

Otac dvoje dece preživeo je pravi horor nakon što ga je ujeo pauk, koji je poznat kao lažna crna udovicaNakon ugriza, doktori su morali da mu amputiraju nogu.

Endi Peri (46) zamalo je umro nakon što je lažna crna udovica zarila svoje otrovne zube u njegov članak. Peri je prvi Britanac koji je ostao bez noge zbog ugriza pauka.

Peri je radio na uređenju vrtova, kada je osetio jake bolove u leđima. Nije imao predstavu da ga je ugrizao jedan od najotrovnijih paukova u Britaniji, sve dok nije završio u bolnici zbog bolova u bubrezima i sepse, prenosi Dejli mejl.

Posle nekoliko nedelja infekcija je nestala, ali je on imao limfedemu, bolno i nenormalno oticanje noge, zbog čega je koža počela da mu opada.

Peri je rekao kako je bol bio nepodnošljiv, da je razmišljao da sam sebi odseče nogu.

Ostatak života provešće u invalidskim kolicima Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Nakon nekoliko sastanaka sa specijalistima, Periju je rečeno da mora da mu se amputira noga. U martu mu je odstranjen deo noge ispod desnog kolena.

Peri je sada osuđen na invalidska kolica, nije u stanju da radi niti da se igra sa svojom decom.

– Ceo vikend sam povraćao i osećao bolove u zadnjem delu leđa, zbog čega sam otišao u olnicu. Doktor mi je rekao da me bubrezi bole zbog infekcije i sepse i da bih mogao da umrem da nisam došao u bolnicu – ispričao je on.

Doktori veruju da je Peri oboleo nakon ujeda pauka lažna crna udovica, dok su na njegovom članku pronađena dva uboda.

– Ugriz pauka je sličan ugrizu pčele, ali ja ništa nisam osetio. Ljudi ne znaju da su paukovi opasniji nego što oni misle – rekao je on.

Da bi spasli njegov život, doktori su morali da mu amputiraju deo noge ispod desnog kole

Leave A Response